Selecteer een pagina

Sooc template

Bij Sooc kun je de achtergrondkleuren van het middenstuk (content), uitgezonderd het parallax gedeelte (dat kunnen wij voor je aanpassen) en het onderste stuk (footer) zelf aanpassen. Je kunt de achtergronden veranderen door andere kleuren en/of afbeeldingen te gebruiken of zogeheten herhalende tiles (zelf maken met Photoshop of even googelen) als achtergrond plaatsen.

Navigatiebalk en logo

Het logo kun je  aanleveren (.psd of .png)  zodat het geplaatst kan worden. De kleur van de navigatiebalk en links staan vast en kun je vooraf bepalen zodat deze ingesteld kunnen worden. Wil je deze kleuren eventueel na verloop van tijd alsnog een keer gewijzigd hebben dan kun je dit doorgeven en wordt het aangepast.

Typografie

Je hebt de keuze tussen honderden verschillende lettertypes die je kunt gebruiken. Je kunt de vooraf gedefinieerde standaardgrootte en -kleur van de titel en bodytekst onderling, over de gehele website, per pagina, zelf aanpassen.

Fotogalerijen “Uitgebreid”

De weergave van de galerijen is te wijzigen, er is keuze uit twaalf verschillende instellingen. De schermvullende weergave van de fotogalerij wordt vooraf ingesteld en wordt op alle pagina’s van je website hetzelfde vertoond. Bij een aantal galerijen bestaat de mogelijkheid om de titels en de beschrijvingen onder de foto’s te plaatsen, overlays aan te passen en de border van de foto te veranderen. Je hebt de volledige vrijheid om meerdere pagina’s met fotogalerijen toe te voegen (fair use policy).

Fotogalerijen “Uitgebreider”

Bij deze opzet krijg je een fotogalerij met meer mogelijkheden. De fotogalerijen zijn op elke pagina afzonderlijk instelbaar en aan te passen. Er zijn meerdere instellingen om de miniaturen van de galerij weer te geven, tevens zijn grootte en rijen aanpasbaar en het is mogelijk om de schermvullende weergave te wijzigen in andere lightboxen. Deze combinaties zorgen ervoor dat je talloze mogelijkheden hebt om je foto’s te vertonen. Je kunt titels en beschrijvingen onder de foto’s te plaatsen en je hebt de volledige vrijheid om meerdere pagina’s met fotogalerijen toe te voegen (fair use policy). Daarnaast kun je gebruik maken van een plugin voor Adobe Lightroom.

  • Alt titles en description
  • Tags en keywords
  • Drag & drop afbeeldingen
  • Drag & drop weergave volgorde
  • Verschillende galerij-combinaties
  • Commentaar op foto instelbaar
  • Social sharing  – deeplinking
  • Thumbnails bijsnijden
  • Watermerk
  • Fotobescherming