Selecteer een pagina

Scene licht

Scene donker

Scene groen

Scene blauw

Scene magenta

Scene template

Scene is er in de uitvoeringen “licht” en “donker” en met drie multicolor achtergronden. Van  Scene licht en Scene donker kun je de achtergrondkleuren van het middenstuk (content) en het onderste stuk (footer) zelf aanpassen. Je kunt de achtergronden vervangen met kleur, afbeeldingen of zogeheten herhalende tiles (zelf maken met Photoshop of even googelen) als achtergrond plaatsen.

Navigatiebalk en logo

Het logo kun je aanleveren (.psd of .png)  zodat het geplaatst kan worden.. De kleur van de navigatiebalk en links staan vast en kun je vooraf bepalen zodat deze ingesteld kunnen worden. Wil je de kleur eventueel na verloop van tijd alsnog een keer gewijzigd hebben dan kun je dit doorgeven.

Typografie

Je hebt de keuze tussen honderden verschillende lettertypes die je kunt gebruiken. Je kunt de vooraf gedefinieerde standaardgrootte en -kleur van de titel en bodytekst onderling, over de gehele website, per pagina, aanpassen..

Fotogalerijen

Je kunt zoveel pagina’s met fotogalerijen aanmaken als je wil  (fair use policy). De weergave van de galerijen is te wijzigen tussen groot en thumbnails, het is mogelijk om titels en beschrijvingen toevoegen, overlays aan te passen en de border van de foto te veranderen.

Scene multicolor | groen, blauw en magenta

Kies de kleur die het best bij je past, voeg fotogalerijen toe en je website kan online. Let er wel op dat je een foto voor de homepage uitkiest die wat betreft kleur “matcht” bij de kleuren van de template.
Ook bij deze pagina’s is het mogelijk de achtergrondkleuren van de content en de footer te wijzigen, de achtergrond voor de content pagina zal je dan zelf moeten maken in Photoshop. Een wijziging van de kleur van de navigatie kan je doorgeven